Wednesday, October 31, 2012

not my native....

Tahukah anda..?? Kompem la tak tau sebab aku tak bagitau lagikan... hahahaha.. kesian blog aku ni terbengkalai macam projek jalan kat Kempadang jer gayanyer.. bole kate setiap malam aku ader jer mende nak tulis.. semua idea tu datang time nak tido sampai aku takleh nak tido.. palat!!

Idea yang datang semua gila babi dan kalau aku berjaya tulis kompem merembes saper yang baca tapi masalahnyer idea tu datang dalam bahasa english... yup semua ayat dalam bahasa english yang tulen.. ntah kenapa aku cakap dalam hati dalam berbahasa english dah susah aku nak tulis sebab aku bkan reti sangat eja dalam english..

Persoalan yang timbul tenggelam normal atau tidak...?? Awak rase?? Hmmm.....

2 comments:

  1. wah hati awk speaking ye...gerek sehh...

    ReplyDelete
  2. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete